Galériák

Megjelent új lemezünk!

Örömmel jelentjük be, hogy megjelent a Seven Houses Gospel Choir & Band harmadik albuma. A lemez, amely a Joy (Öröm) címet viseli, olyan dalokból áll, amelyek bemutatják annak változatosságát, ahogyan az öröm megjelenhet az életünkben, bizonyítva egyúttal a gospel műfaji sokszínűségét is.

A lemez első példányát a fonyódi II. Rákóczi Ferenc Gyermekotthon lakóinak adtuk át 2016. december 13-án tartott koncertünkön.

A lemez megvásárolható karácsonyi koncertjeinken (2016. december 17-én 17 órakor Balatonbogláron az evangélikus templomban, 2016. december 21-én 17 órakor Balatonlellén a Sportcsarnokban), vagy megrendelhető elérhetőségeinken (sevenhouses.balatonboglar@gmail.com, Tel.: 06 20 776 4959), Facebook üzenetben vagy kommentben. A lemez ára 1500,- Ft.

joy

A Seven Houses Gospel Choir & Band 5. születésnapi koncertje.

A Seven Houese Gospel Choir & Band 2016. április 16-án 16 órakor a Balatonboglári Varga Béla Kulturális Központban tartott ötödik születésnapi koncertjét.   Köszönjök kiváló vendégeinknek, a Clarisonus Kórusnak, a Calypso Kórusnal és Budavári Gospel Kórusnak, hogy elfogadták meghívásunkat, és fellépésükkel, a közös ünnepléssel emlékezetessé tették az alkalmat!