admin bejegyzései

Adventi koncertek 2018

További fellépéseink időpontjai:

December 2. 18.00 – 18.15  Első adventi gyertyagyújtás Balatonbogláron

December 9. 17-00 -18.00 Zalaegerszeg, evangélikus templom

December 11. 16.00 -16-45 Szeretettel megyünk az Alsóbélatelepi Gyermekotthon lakói számára örömet szerezni

December 14. 18.00-19.00 Hagyományos adventi koncertünk a boglári evangélikus templomban 


December 18. Siófoki Gondozói Központ:  16.00 – 17.00  Itt idős, beteg embereknek szeretnénk feledhetetlen estét szerezni

Szeretettel várjuk kedvelőinket és szeretteiket koncertjeinken!

Adventi Gospel Koncert újratöltve!!!

Szeretettel várunk benneteket az új időpontban megtartandó adventi koncertünkre!

Nem is tudom, hogy kezdjem…kavarognak az érzelmek bennünk…
A mai koncertünk előtt negyed órával, amikor már lassan elfoglalták a helyüket a nézők,amikor még egy utolsó dalt próbáltunk el a kezdés előtt, egy nagyon kedves német bácsi rosszul lett a padban ,
szívbeteg volt.
Azonnal elkezdtük az újraélesztést, mentőt hívtunk, jött az utcából egy fiatal orvos, ő átvette tőlünk, amíg a mentő megérkezett.
Elképesztő és megsüvegelendő küzdelem folyt érte Isten házában, több, mint másfél órán keresztül, míg sikerült annyira stabilizálni állapotát, hogy szállítható legyen.

Itt szeretnénk megköszönni azt a megértést és szeretetet, ami felénk áradt, megköszönni a megértést az elmaradt koncert miatt, de ilyen lelkiállapotban ezt nem tudtuk vállalni.

Kaptunk lehetőséget, hogy megtartsuk adventi koncertünket, amelyre annyit készültünk, ami a legkedvesebb szívünknek,ez pedig december 14-én, pénteken 18.00 órakor lesz.

Legyünk ott minél többen, szóljanak a dalok, imáink elsősorban Manfred úr felépüléséért, illetve mindannyiunkért!

Megjelent új lemezünk!

Örömmel jelentjük be, hogy megjelent a Seven Houses Gospel Choir & Band harmadik albuma. A lemez, amely a Joy (Öröm) címet viseli, olyan dalokból áll, amelyek bemutatják annak változatosságát, ahogyan az öröm megjelenhet az életünkben, bizonyítva egyúttal a gospel műfaji sokszínűségét is.

A lemez első példányát a fonyódi II. Rákóczi Ferenc Gyermekotthon lakóinak adtuk át 2016. december 13-án tartott koncertünkön.

A lemez megvásárolható karácsonyi koncertjeinken (2016. december 17-én 17 órakor Balatonbogláron az evangélikus templomban, 2016. december 21-én 17 órakor Balatonlellén a Sportcsarnokban), vagy megrendelhető elérhetőségeinken (sevenhouses.balatonboglar@gmail.com, Tel.: 06 20 776 4959), Facebook üzenetben vagy kommentben. A lemez ára 1500,- Ft.

joy

Karácsonyi Gospel Koncert

Elérkezett Advent első vasárnapja, közeledik a karácsony. Ebben az évben sem maradhat el a Seven Houses Gospel Choir & Band – már hagyományosnak mondható – karácsonyi koncertje sem.  Találkozzunk 2016. december 17-én 17 órakor a balatonboglári evangélikus templomban és ünnepeljük együtt a karácsony közeledtét!

karacsony4
Miközben próbáink zajlanak, gőzerővel dolgozunk új lemezünk anyagán. A JOY (öröm) címet viselő album elsőként karácsonyi koncertjeinken lesz elérhető.

A Seven Houses Gospel Choir & Band 5. születésnapi koncertje.

A Seven Houese Gospel Choir & Band 2016. április 16-án 16 órakor a Balatonboglári Varga Béla Kulturális Központban tartott ötödik születésnapi koncertjét.   Köszönjök kiváló vendégeinknek, a Clarisonus Kórusnak, a Calypso Kórusnal és Budavári Gospel Kórusnak, hogy elfogadták meghívásunkat, és fellépésükkel, a közös ünnepléssel emlékezetessé tették az alkalmat!